Halpa majoitus Jyväskylässä maksaa noin 60 euroa/yö. Todennäköisimmin hyvän hinnan saa hostellista tai vierasasunnosta. Myöskään ei ole mahdotonta, että jotkut hotellit laskisi hintojaan viimehetkellä. Jos kuitenkin haluatte varata majoituksen etukäteen ja tavoitteena on löytää halpa majoitus Jyväskylästä, niin kannattaa ensimmäisenä katsoa majoituspaikkoja keskustasta kauempana.

Laajis hostel on noin 4 kilometrin matkan päässä. Kyseessä on siis hostelli, eli tulisi huomioida, että vessa on yhteiskäyttöinen, ja myös löytyy yhteiskeittiö sekä pyykinpesuhuone. Hostel sijaitsee Laajis Ski Centerin luona. Majoitushintaan kuuluu yksinkertainen aamiainen.

Hyvä vaihtoehto olisi myös Omena Hotel, jos tavoitteena on löytää halpa majoitus Jyväskylän keskustasta. Rakennus on suositun kauppakadun varrella. Huoneiden hinnat alkavat 55 eurosta. Valita saa joko yhden tai kahden hengen huoneen välillä. Myös perhehuoneita löytyy. Valitettavasti aamiainen ei kuulu hintaan, mutta sen pystyy ostamaan heidän yhteistyökumppanilta, joka sijaitsee heti kulman takana. Sen hinta on 5,10 euroa yhtä ihmistä kohden. Aamiainen on yksinkertainen eikä kovinkaan isolla valikoimalla. Sisäänkirjautumisaika alkaa virallisesti kello neljältä.

Tunnetusta Alvar Aalto museosta 600 metrin etäisyydellä on Park Side vierasasunto. Hintaluokka on suunilleen sama edellisien kohteiden kanssa, mutta tämän vaihtoehdon etuna on juuri lyhyt matka museolle ja järvinäkymä. Kauppakatu on noin 4 kilometrin päässä. Asunnossa on makuupaikat neljälle. Asunnon koko on 66 neliömetriä. Hintaan kuuluu myös pysäköinti. Mahdollista on myös ostaa aamiaista.

Edullinen majoitus on myös Pension Kampus-hotellissa. Tämä on pieni hotelli, jossa vain 9 huonetta. Näin ollen kiinnostuneiden kannattaa tehdä huonevaraus hyvissä ajoin. Hotelli sijaitee keskustassa Kauppakadun varrella ja on hyvä majoituspaikka niille, jotka etsivät edullista majoitusta Jyväskylän keskustassa.

Aamiainen kuuluu hintaan kuten myös autoparkki lämpöpistokkeineen ja langaton internet-yhteys. Huoneissa on pienoiskeittiö astioineen ja asiakkailla halutessaan mahdollisuus laittaa ruokaa.