Halvat hotellit Jyväskylä kaupungissa tarjoavat majoitusta alkaen 55 eurosta. Parhaimman hinnan saa enimmäkseen varaamalla hyvissä ajoissa tai odottaessaa viimehetkeen. Jos hotelleissa on vapaita huoneita, niin hinnat saattavat tippua. Kannattaa huomioida, että mitä aikaisemmin varaat hotellin, sen parempi. Sijainnin puolesta halvat hotellit Jyväskylän kaupungissa ovat valtaosin keskustassa niin kuin muutkin majoituspaikat.

62-huoneinen Omena hotelli on yksi kaupungin parhaimpia hotelleja Jyväskylän keskustassa. Heidän luona hinnat alkavatkin 55 eurosta. Kannattaa myös huomioida, että monessa halvassa hotellissa Jyväskylässä aamiainen ei kuulu huoneen hintaan. Tämä koskee myös Omena hotellia. Halukkaat pystyvät silti ostamaan halutessaan aamiaisen viereisestä kahvilasta viidellä eurolla.

Jyväsjärven rannalla sijaitsee Alba hotelli, missä hintaan kuuluu myös aamiainen. Lisäarvona voi mainita, että monissa huoneissa sielä on joko näkymä järvelle tai yliopiston kampukselle. Lähettyvillä on myös Alvar Aalto-museo. Keskusta on noin 1,5 kilometrin etäisyydellä. Asiasta kiinnostuneet pystyvät vuokraamaan polkupyörän mennäkseen kaupungille. Hinnasta puhuen Alba on kalliimpi kuin Omena, mutta jos tavoitteennanne on halvat hotellit Jyväskylässä, niin Alba on yksi parhaimpia vaihtoehdoista.

Cumulus City Jyväskylä on hyvä valinta niille, jotka haluavat uutuutta, mutta myöskin halpaa majoitusta keskustassa. Hotelli nimittäin kunnostettiin vuonna 2017. Sijainti on täydellinen, sillä se sijaitsee 200 metrin päässä ostoskadusta. Hyvä valinta niille, jotka tulevat kaupunkiin junalla, sillä hotelli on lähellä rautatieasemaa. Hintaan kuuluu aamiainen. Lisäarvona on hintaan kuuluva saunan ja uima-altaan käyttö.

Hotelli Pension Kampus sijaitsee myös melkein ydinkeskustassa. Suositulle Kauppakadulle on matkaa 100m. Juna-asema on kilometrin päässä. Kyseessä on pieni hotelli, jossa on yhteensä 9 huonetta. Kaikissa huoneissa on olemassa pieni keittonurkkaus jossa asiakas halutessaan pystyy ruokaa laittamaan. Lisäksi aamiainen kuuluu huoneen hintaan. Kaikille vieraille on ilmainen pysäköinti ja langaton nettiyhteys.