Huoneistohotelli Jyväskylä on hyvä vaihtoehto majoitusta tarvitsevalle. Vierasasuntojen plussapuoli on siinä, että koko asunto on vieraan omassa käytössä ja niissä on useimmiten enemmän makuupaikkoja kuin normaalissa hotellihuoneessa. Hinta on tavallisesti edullisempi kuin hotellihuoneella. Ainoana miinuksena on se, että hintaan ei kuulu aamiaista. Tavallisesti Huoneistohotelli Jyväskylä kaupungissa on juuri perheiden makuun, mutta ne sopivat myös esimerkiksi kaveriporukoille.

Verena vierasasunnot tarjoavat parasta valikoimaa niille, jotka haluavat vierasasuntoa Jyväskylässä. Heillä on yhteensä 5 asuntoa ja jokainen niistä sijaitsee keskustassa. Heiltä löytyy asuntoja sekä saunalla että ilman. Isompiin asuntoihin mahtuu yöpymään jopa viisi henkeä. Yksi asunnoista on studio, eli siinä on yhdistetty olohuone ja makuuhuone, mutta muissa asunnoissa ne ovat erikseen. Pienin niistä asunnoista on 23 neliömetriä, mutta muut ovat vähintään 40m2.

Jyväskylän keskustassa sijaitsee Helppo Hotelli Apartments, mihin mahtuu yöpymään 4 ihmistä. Asunnossa on kaksi huonetta, keittiö ja sauna. Suosittu Kauppakatu on välittömästi asunnon vieressä. Asunnon kokopinta on 50m2. Pysäköinti ei kuulu hintaan, mutta tarvittaessa auton pystyy pysäköimään lähellä olevan hotellin parkkipaikalle. Hinta on 15 euroa/yö.

Keskustassa on myös Anne City vierasasunto. Tässä on tilaa enemmän- 70m2. Asuntoon mahtuu 4 ihmistä. Makuuhuoneessa on parisänky ja olohuoneessa avattava sohva. Asunnosta on hieno kaupunkinäkymä. Kaikki ravintolat ja kaupat sijaitsevat tosi lähellä.