Jyväskylä hotellitarjoukset tehdään suurilta osin viime hetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että useat hotellit pitävät hintojaan korkealla, mutta ne voivat tipahtaa viimehetkellä. Toinen vaihtoehto on, että hyvät Jyväskylä hotellitarjoukset tehdään tosi aikaisen etukäteen. Ihmiset, jotka varaavat huoneensa hyvissä ajoin etukäteen saattavat saada parhaimman Jyväskylä hotellitarjouksen. Viimeinen vaihtoehto olisi varata bookingin läpi, jossa tehdään hyviä Jyväskylän hotellitarjouksia juuri kanta-asiakkaille.

Omena hotellissa tarjotaan usein halpoja huoneita, hinnat alkavat 55 eurosta. Valitettavasti aamiainen ei kuulu hintaan, mutta sen pystyy ostamaan lähellä sijaitsevasta kahvilasta viidellä eurolla. Omena hotelli sijaitsee keskustassa ja sopii parhaiten niille, jotka haluavat viettää lomansa Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa hotellissa. Alba Hotel tarjoaa myöskin kohtalaisen halvan huoneen ja tarjoaa sopivaa hintaa johon kuuluu myös aamiainen. Hotelli sijaitsee järven rannalla ja se mahdollistaa useissa huoneissa näkymän Jyväsjärvelle. Matka keskustaan on noin 1,5 kilometriä.

Yleensä Jyväskylän hotellitarjoukset on noin 10 – 20% halvemmat. Sellaisia tarjouksia tekee edullisemman hintatason hotellit, jotka haluaa tulla huomatuksi ja sitä kautta löytää uusia asiakkaita. Korkealuokkaiset hotellit tekee tarjouksia harvemmin, koska eivät tarvitse kampanjoita. Koska niiden hotellien jokapäiväiset huonehinnat ovat kalliimpia, niin alennusmyynnistä aiheutuisi heille suurempaa tappiota edullisempiin hotelleihin verrattuna.