Haluatko loma-asuntoosi yhtä mukavan ja ylellisen sisustuksen, kuin hotelleissa voimme nähdä, ja tarjota kaikille majoittujille parhaan kokemuksen? Hotellien sisustuksen ovat ammattilaiset harkinneet, mikä on myös tärkein syy siihen, miksi hotelleissa kaikki näyttää niin hyvin yhteen sopivalta, rauhalliselta ja kauniilta. Vastaavan interiöörin suunnittelu myöskään itse ei ole vaativaa, joten tutustu meidän suosituksiimme ja saa inspiraatiota sellaisen loma-asunnon luomiseen, joka tarjoaa todella mukavan ja hyvän kokemuksen kaikille, jotka sinne tulevat. 

Ajattele näyttäviä ja erikoisia yksityiskohtia

Oletko huomannut, että yksittäiset sisustuselementit tai kaluste-esineet saavat usein haukkomaan henkeä pikemmin kuin se, millainen tapetti tai seinämaali on valittu? Usein on seinille valittu neutraali sävy, joka sopii erilaisten tyylien ja tuotteiden kanssa yhteen. Siksi mekin suosittelemme sinua pohtimaan, mitkä ovat asunnossasi niitä yksityiskohtia, jotka luovat siitä ylellisen tai modernin interiöörin.

Kasveista huolehtiminen voi tosin aiheuttaa loma-asunnon hallinnassa lisätöitä, mutta kannattaa muistaa, millaista viihtyisyyttä ne luovat. Kasvit ovat varmasti loistava yksityiskohta loma-asunnon kuvissa. Osta kasveja tai kukkia hankittaessa myös niiden alle kukkateline, jolla menetät asunnostasi vähemmän ns. tilavuutta.

Onko sellainen mukava riipputuoli parvekkeella tai vaikkapa olohuoneessa? Tai esimerkiksi kaksi keinua keittiösaarekkeen ääressä? Sellainen voi olla myös huomiota herättävä maalaus tai muu seinän koriste, joka vangitsee katseet. Keinu ja riipputuoli ovat kumpikin hyvin suosittuja sisustuselementtejä, joita näkee sekä erilaisissa kahviloissa, terasseilla että hotelleissakin. Jos haluat luoda leikkisän sisustuksen ja jotain, josta nuoret pitävät, valitse asuntoon riipputuoli tai keinuja. Uskomme, että niistä voi tulla myös kuvatuimpia kohteita Instagramiin. Ne sopivat niin huoneiden kuin terassinkin sisustamiseen. Harkitse, minne riipputuoli tai keinu parhaiten sopii, ja löydä loma-asuntoosi sopivat kalusteet Hobby Hallin valikoimista.

Sisusta muu asunto peruselementtien ympärille

Nyt, kun tärkeimmät ja näkyvimmät esineet on valittu, sisusta koko muu asunto niiden ympärille. Se tarkoittaa, että nyt voit ottaa huomioon, minkä tyylisiä valitut esineet ovat ja valita sopivat seinämaalit, tekstiilit sekä muut kalusteet niin, että kaikki sopii keskenään yhteen. Jos perusesineet ovat tyyliltään tai värivalikoimaltaan hyvin huomiota herättäviä, niin muista, että loput kalusteista voisivat olla hillitympiä ja rauhallisempia, ettei syntyisi liian kirjavaa interiööriä. Värien yhteen sovittamiseen voi käyttää väripyörää, joka auttaa sinua valitsemaan sellaiset sävyt, jotka sopivat aina samaan tilaan. 
Muista myös käytännöllisyys ja harkitse, minne ihmiset voivat sijoittaa vaatteensa ja laukkunsa. Onko siihen olemassa vaatekomero tai vaatekaappi? Onko koruille ja kosmetiikan tuotteille olemassa lipasto ja riittävästi tilaa kylpyhuoneessa? Onko ruoanlaittoa varten olemassa tarvittavat pöytäastiat sekä kattilat ja pannut? Ajattele myös sitä, tulisiko asuntoon varata valmiiksi joitakin mausteita, ruokaöljyä ja esimerkiksi kahvia ja teetä, joita vieraasi saavat pitkän matkansa jälkeen käyttää. Kauniit viini- ja samppanjalasit ovat aina bonusta, joka antaa vieraille mahdollisuuden nauttia hyvää viiniä kauniista ja sopivasta lasista. Varmista myös, että on olemassa kunnollinen pullonavaaja ja ehkäpä myös viinin viilentämiseen tarkoitettu cooleri. Oletko miettinyt, miten olet ratkaissut kahvin valmistuksen?